Verbeterde huid - volledig verjongd binnen en buiten

In mijn studio werk ik met de top producten van Lanèche. Deze producten zijn gebaseerd op de filosofie om de huid te voeden, en om de huid aan te zetten om zichzelf te herstellen en te vernieuwen. Om dit te bereiken gebruikt Lanèche het "Beauty Innovation Treatment" programma, een systeem met 5 niveaus om de conditie van de huid stap voor stap te verbeteren.

Lanèche is een professioneel merk met huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes, uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidssalons die worden opgeleid om Lanèche Beauty Experts te worden. Voor een persoonlijke huidverzorgingsadvies kunt u bij Beauty & Care Studo terecht.

Op basis van het "Beauty Innovation Treatment" programma kan uw Lanèche Beauty Expert een persoonlijk behandelingsplan creëren om de conditie van uw huid op een hoog niveau te brengen!

Gebruik het "Beauty Innovation Treatment" programma als richtlijn om uw huidconditie te verbeteren en op een hoger niveau te brengen door zowel salonbehandelingen als met de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

 • Het Beauty Innovation Treatment Programma onderscheidt 5 niveaus
  Elk niveau bevat specifieke huidverzorging en behandelingen die uw huid trainen om het volgende niveau te bereiken!
 • Niveau 1. Conditie
  Bij de behandelingen op niveau 1 wordt de huid in goede staat gebracht en voorbereid op intensieve behandelingen vanuit de hogere niveaus.
 • Niveau 2. Stimuleren
  Om de resultaten van de niveau 1 behandelingen te stimuleren, brengen de behandelingen op niveau 2 extra actieve ingrediënten met de Eye Lift producten en fleece maskers.
 • Niveau 3. Optimaliseren
  Op niveau 3 heeft de huid een conditie bereikt waar aanvullende werkzame bestanddelen kunnen worden gebruikt die de huid zullen beginnen om zich van binnen te revitaliseren. Speciale behandelingen en huidproducten worden gebruikt op niveau 3.
 • Niveau 4. Voltooien
  Niveau 4 behandelingen brengen een extra dimensie in het behandelingsplan door de huid alert te houden en de resultaten van niveau 3 behandelingen te verhogen.
 • Niveau 5. Perfectioneren
  Met deze luxe behandelingen kan de huid een hoog niveau bereiken. Ook kunnen niveau 5 behandelingen worden afgewisseld met behandelingen van niveau 4 of zelfs 3, om de huid actief te houden.